és multi-instrumentista nascut a Lisboa.

 

Viu a Lisboa fins el 2014. És llicenciat en Música Comunitària a l'Escola Superior d'Educació/Escola Superior de Música. El seu instrument inicial és la guitarra, començant a tocar més tard l'acordió, el violoncel, la bateria i d'altres instruments. Toca en diversos grups d'estils diferents. Ha creat la part multimèdia de l'espectacle infantil "Eras de Amor" estrenat al centre Cultural de Belém (CCB).

 

Actualment, viu a Barcelona on toca amb Ual·la & La Manada, així com puntualment amb d'altres formacions. Realitza taller de música amb bebès i amb nens i nenes d'altres edats a l'Escola de Música Front Martítim. Forma part d'altres projectes de música comunitària: amb Integrasons, i en el Club Social per a persones amb malaltia mental Aixec, on coordina el taller de música amb el grup Efectes Secundaris. 

 

João Braz

és cantant, actriu i educadora nascuda a Barcelona. 

 

Nascuda el 1985 a la ciutat de Barcelona, és llicenciada en Humanitats i diplomada en Mestre. Comença el seu periple musical el 2011 cantant en el duet Ual·la!, projecte amb el que ja ha pogut oferir més de 300 concerts en ciutats i pobles d'arreu i amb el que ha gravat dos discs. 

 

 

Amb el títol oficial com a Professora d'Educació Musical Premerenca per l’Instituto Gordon de Educación Musical d’Espanya, ofereix tallers de música per a nadons en diferents centres educatius de la ciutat de Barcelona. 

 

Rep formació teatral a l’escola Cincómonos, de la mà de Lucía Jurjo i Jorge Salinas. Es forma musicalment a l'Escola de Blues de Barcelona i, actualment, a l’Escola Superior de Música Taller de Músics en l'especialitat de Cant Modern. Estudia diverses tècniques vocals amb cantants com Marian Barahona (blues), Mariona Castillo i Ona Pla (Voicecraft), Diana Palau, Florencia Otero i Odette Tellería (jazz), Nora Fainman (cant modern), Míriam García (canto andino) i Esther Justel (Speech Level Singing).

 

Durant el seu pas per Buenos Aires, forma part de l’espectacle multidisplinar SUCEDE, amb el que arribarà a actuar al Teatre Margarida Xirgu. Actualment forma part de la companyia de música per a nadons Daquidallà, com també del projecte “Heaven&Earth” de flamenc-gospel, amb Nacho Melús i Pau Figueres.

Alba Rubió